Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές και διαρρήξεις – Συνελήφθη 39χρονος – Galaksias.com

Εξιχνιαστήκαν 8 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στο Ηράκλειο – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατηγορούμενου για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οκτώ υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 39χρονο ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε διαπράξει επιπλέον έξι κλοπές και διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και οχήματα. Ο 39χρονος είχε αφαιρέσει εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 6.600 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές, ενώ αφαίρεσε και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, τις οποίες χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της εγκληματικής του δραστηριότητας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Σε συνέχεια του από 01.02.2024 Δελτίου Τύπου της υπηρεσίας μας, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, επιπλέον οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων μεταξύ των οποίων και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού ο οποίος είχε συλλήφθη την 01.02.2024 στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη και εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από την 07 έως 27/10/2023 ο ημεδαπός είχε διαπράξει επιπλέον έξι (6) κλοπές και διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και οχήματα (4 τετελεσμένες και 2 απόπειρες) αφαιρώντας εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 6.600 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές, ενώ αφαίρεσε και δύο (2) δίκυκλες μοτοσυκλέτες μια εκ των οποίων χρησιμοποιούσε κατά την διάρκεια της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες ανευρέθησαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button