Επικαιρότητα

Ας μην ξεχνάμε ποιοι τον υποδέχονταν όταν τον είχαν ανάγκη – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Διευκρινιστική δήλωση για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Κούγια έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προσέλαβε τον πασίγνωστο ποινικολόγο για την υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Τεττέι. Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρει σε δήλωση του:

Για τους φίλους της μεγάλης ομάδας του Βόλου, της ΠΑΕ Βόλος, και μόνο, και όχι για τα τρολ και τους μονίμως σε απογοήτευση και πένθος τελούντες οπαδούς άλλων ομάδων, μια ακόμη ξεκάθαρη διευκρίνιση. Η συνεργασία μας με τον κ. Κούγια έγινε για συγκεκριμένο λόγο και με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ομάδας μας από τον πόλεμο που δέχεται. Επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι οι νομικές του ικανότητες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες στον αγώνα μας.

Όλα τα υπόλοιπα, που όσοι κατά το κοινώς λεγόμενο έχουν μια απλή έστω μυρωδιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουν και από που εκπορεύονται και που στοχεύουν, δεν μας αφορούν. Άλλοι σε γνωστής διεύθυνσης γραφεία κάνουν τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, σχεδιάζουν και επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις. Εμείς, ως Βόλος, ανοιχτά, καθαρά και στο φως δίνουμε τον αγώνα μας, προς όφελος της ομάδας και της πόλης μας.

ΥΓ. Και ας μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια… όχι εμείς, πάντως…

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button