Τρόπος Ζωής

Απείχα 10 χρόνια και επανήλθα λόγω της Πωλίνας – Galaksias Portal News

“Έκανα ριμέικ όλα τα κομμάτια μου, τα έκανα πιο δροσερά” αποκάλυψε, επίσης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Τόσο στην απόφαση να απέχει για 10 περίπου χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα όσο και στη μουσική του επάνοδο μίλησε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. 

“Κράτησε μια δεκαετία η αποχή μου από το τραγούδι. Κοίτα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η μουσική ήταν έξω από τη ζωή μου. Είχα πάντα το στούντιο μου και κάθε μέρα έφτιαχνα το καφεδάκι μου και έγραφα στο στούντιο.

Έκανα ριμέικ όλα τα κομμάτια μου, τα έκανα πιο δροσερά” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

“Ώσπου έρχεται πάλι η τρελή η Πωλίνα και μου λέει: “Έλα ρε, να εμφανιστούμε μαζί και με τον Κώστα Μπίγαλη που εμφανιζόμασταν στο Κύτταρο”.

Αναρωτήθηκα τότε αν υπήρχε ακόμα το Κύτταρο, γιατί εκεί πήγαινα εγώ και έβλεπα τα μεγάλα γκρουπ. Του Πήγαινα ως πελάτης και ήταν πιο ροκάδικο. “Ναι, υπάρχει και γίνεται και της κακομοίρας” μου είπε η Πωλίνα”. 

“Πήγαμε και έγινε χαμός! Sold out ό,τι κάναμε και από εκεί και πέρα. Το κοινό ήταν από 7 μέχρι 77 χρονών” τόνισε, εν συνεχεία, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στην καθημερινή εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

 

To άρθρο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Απείχα 10 χρόνια και επανήλθα λόγω της Πωλίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button