ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και η παρακάμερα της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Galaksias Portal News

Το πάθος των οπαδών και η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζουν στην παρακάμερα του ντέρμπι που έγινε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ου Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με 71-65, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, κάνοντας το 2/2 στα «αιώνια» ντέρμπι στη διοργάνωση , γεγονός που του δίνει το… πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Μετά τους πανηγυρισμούς στο παρκέ, το πάρτι των Πειραιωτών συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάζει μια ηγετική ομιλία για την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή ήταν η εικόνα και η νοοτροπία μιας πρωταθλήτριας ομάδας.

Σπουδαία προσπάθεια, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ακόμη φορά είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα, αποθεραπεία τελευταία στιγμή ώστε να τους πουν οι γιατροί να παίξουν. Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας. Όλοι είχατε σπουδαία απόδοση αλλά αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι της Euroleague. Καταλάβατε; Είναι πάντα κάτι παραπάνω αλλά είναι ένα παιχνίδι της Euroleague. Ας συγκεντρωθούμε για το επόμενο” ανέφερε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Πέρα από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός πόσταρε στα social media και την παρακάμερα του ντέρμπι, στην οποία φαίνεται το πάθος της εξέδρας για τη νίκη.

Παράλληλα, εμφανίζονται οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Εμμανουήλ Καραλής, οι οποίοι βρέθηκαν στις court seats του ΣΕΦ, αλλά και οι πανηγυρισμοί των “ερυθρολεύκων”, μετά το θρίαμβό τους στο ντέρμπι.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια και η παρακάμερα της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button