ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Σάρμα και έκλεισε ραντεβού με την Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά του Τσάρλεστον

Η Μαρία Σάκκαρη “πετάει” και στο χώμα, θέλοντας να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και στο τουρνουά WTA 500 του Τσάρλεστον στις ΗΠΑ. Νίκησε τη Σάρμα και θα δώσει μάχη με την Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε σχετικά άνετα της Αστρα Σάρμα με 2-0 σετ (6-4, 6-1), μετά από αγώνα μιας ώρας και 31 λεπτών, και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη πρόκρισή της σε προημιτελικό ενός τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να το κερδίσει. Μάλιστα ενώ είχε προηγηθεί με 4-2, βρέθηκε πίσω με 4-4, 15-40 και λίγο έλειψε να χάσει το σερβίς της σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Η Σάκκαρη έφτασε τις 9 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της στις ΗΠΑ με προπονητή τον Ντέιβιντ Γουίτ και στοχεύει στον τίτλο στο Τσάρλεστον.

Στα προημιτελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα που με τη σειρά της κέρδισε την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 7-5 και 6-1.

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Σάρμα και έκλεισε ραντεβού με την Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά του Τσάρλεστον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button