ΕνημέρωσηΠολιτική

Η εικόνα της Ελλάδας εξευτελίζεται στο εξωτερικό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Galaksias Portal News

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε πως η εικόνα της Ελλάδας έχει εξευτελιστεί λόγω της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης χρέος όλων είναι να αποδείξουν το αντίθετο και κατηγόρτησε την κυβέρνηση πως η Ελλάδα αξίζει καλύτερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας.

Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας. Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς. Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας. Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν.

Και λέμε στους Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

To άρθρο Κασσελάκης: Η εικόνα της Ελλάδας εξευτελίζεται στο εξωτερικό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button