ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Δεύτερη ημέρα εργασιών στις Σπέτσες – Παρατείνεται η διαδικασία έως το μεσημέρι της Κυριακής – Galaksias Portal News

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σημερινή δεύτερη ημέρα της σύσκεψης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απασχόλησαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο η αξιωματική αντιπολίτευση με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, με κάθε τομεάρχη να παρουσιάζει με PowerPoint τις προτεραιότητες που άπτονται στην αρμοδιότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε τις 10 το πρωί, ενώ ακόμη συνεχίζεται.

Αργότερα αναμένεται να γίνει το δείπνο σε ταβέρνα του νησιού και την Κυριακή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να γυρίσουν στη βάση τους.

Λόγω του καιρού που αναμένεται αύριο στον Αργοσαρωνικό, όπου προβλέπεται να πνέουν εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι θα γίνει μια προσπάθεια οι παρουσιάσεις να γίνουν όλες σήμερα έτσι ώστε οι βουλευτές να αποχωρήσουν αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι εργασίες θα συνεχιστούν έως και το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς μερικές παρουσιάσεις βουλευτών δεν πρόλαβαν να γίνουν. Όσοι παρουσίασαν τα θέματα που τους είχαν ανατεθεί, το πιο πιθανό είναι να φύγουν από το νησί το πρωί της Κυριακής.

Στις Σπέτσες έφτασαν με μέρα καθυστέρηση οι κυρίες Κασσιμάτη, Λινού, Δούρου και Ακρίτα. Η Έλενα Ακρίτα ανέφερε σε δήλωσή της ότι έβαλε πάνω απ’ όλα την ενότητα του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι έφτασε στο νησί από τους τελευταίους ενώ δεν αναμενόταν να παρευρεθεί.

Η μόνοι που βγήκαν από το σπίτι, ήταν οι γραμματείς Σβίγγου και Βασιλειάδης οι οποίοι είχαν επαφές μου παράγοντες του νησιού.

Στην οικία Κασσελάκη, έφτασε και μία ανθοδέσμη από την Ευγενία Φραγκιά, δήμαρχο του νησιού, προς τον πρόεδρο του κόμματος.

Οι δηλώσεις και το PowerPoint

Το καλό κλίμα της συνάντησης των Σπετσών που διαμορφώνει τους άξονες της πολιτικής για το επόμενο διάστημα, φαίνεται και από τις δηλώσεις των ίδιων των βουλευτών.

«Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας από τις Σπέτσες, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι «είμαστε ενωμένοι».

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκει τρόπους πάντα να καινοτομεί».

«Χρήσιμες για σύσφιξη αυτές οι συναντήσεις. Θα είναι πολύ επιτυχημένο διήμερο« υπογράμμισε ο Συμεών Κεδίκογλου.

Τα μαθήματα social media

Από τη συζήτηση για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν εξαιρέθηκαν και τα social media.

Η συντεταγμένη χρήση τους για τον πολλαπλασιασμό της απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα κοινωνικά δίκτυα αποτέλεσε, κατά πληροφορίες, το αντικείμενο της παρουσίασης που έκανε το μεσημέρι στους βουλευτές του κόμματος η Δώρα Τσαμπάζη, συνεργάτης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button