Τρόπος Ζωής

Η Σιγκαπούρη πληρώνει τη σούπερ σταρ της ποπ για να εμφανιστεί αποκλειστικά εκεί

Η Σιγκαπούρη επιχορηγεί την Taylor Swift για να εμφανιστεί αποκλειστικά εκεί. Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναμένεται να δώσει, στις αρχές Μαρτίου, έξι sold-out συναυλίες στο Εθνικό Στάδιο της χώρας, όπου αναμένονται περισσότεροι από 300.000 θεατές.

Την Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ, Taylor Swift αποκάλυψε ότι επιχορηγεί η Σιγκαπούρη, προκειμένου να δώσει σειρά συναυλιών στην πόλη-κράτος, μοναδικό σταθμό της περιοδείας της «The Eras» στη νοτιοανατολική Ασία.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν από κοινού, το υπουργείο Πολιτισμού και το Γραφείο Τουρισμού της Σιγκαπούρης επισήμαναν πως οι αρχές συνεργάστηκαν απευθείας με τους διοργανωτές της περιοδείας προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες των εμφανίσεών της.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Σρέτα Ταβισίν, επιβεβαίωσε πως η Σιγκαπούρη σύναψε μια συμφωνία αποκλειστικότητας με την Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου η διάσημη ερμηνεύτρια να εμφανιστεί μονάχα στη Σιγκαπούρη, στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι αρχές της Σιγκαπούρης αρνούνται να αποκαλύψουν το ύψος της επιχορήγησης και δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν μια συμφωνία αποκλειστικότητας συνάφθηκε, επικαλούμενες το απόρρητο της σύμβασης.

Υπογράμμισαν πως οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να «φέρουν σημαντικά οφέλη στην οικονομία της Σιγκαπούρης».

Ένας βετεράνος της βιομηχανίας του θεάματος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο να ζητούνται» αποκλειστικά συμβόλαια, όμως «δεν είναι τόσο συνηθισμένο οι καλλιτέχνες να συμφωνούν σε αυτό το αίτημα».

Μετά την πανδημία Covid-19, η Σιγκαπούρη έχει προσελκύσει πολλούς καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως το γυναικείο συγκρότημα της K-pop από τη Νότια Κορέα Blackpink, τους Βρετανούς τραγουδιστές και μουσικούς Χάρι Στάιλς και Εντ Σίραν και το βρετανικό ποπ-ροκ συγκρότημα Coldplay.

Η Taylor Swift αναμένεται να δώσει, στις αρχές Μαρτίου, έξι sold-out συναυλίες στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης, παρουσία πάνω από 300.000 θεατών.

Μετά τη Σιγκαπούρη, η διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνης θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη. Τα κέρδη από αυτήν την περιοδεία εκτιμώνται στο αστρονομικό ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button