ΑθλητικάΕνημέρωση

ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ LIVE η ρεβάνς στους «16» του Conference League – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, για τον αγώνα ρεβάνς των “16” του Conference League και ψάχνει υπέρβαση για να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία.

Με την υποστήριξη των οπαδών του στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα “κυνηγήσει” μία ιστορική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην καλύτερη 8άδα του Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ από το Newsit.gr

Η… ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς δεν είναι σε καλό σημείο, μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κροατία αλλά και και από την ήττα με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι από τον Άρη -στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League– που τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν από μία εβδομάδα, στο “Μάκσιμιρ”, ο Μπρούνο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντιναμό σκόραρε δις (37΄, 71΄) και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ όμως θα προσπαθήσει να πάρει ώθηση από τον κόσμο της ομάδας -που θα γεμίσει την Τούμπα- και να φτάσει στην ιστορική πρόκριση. Και λέμε ιστορική, αφού ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έχει ανατρέψει ποτέ σκορ 2-0 σε ευρωπαϊκό νοκ άουτ αγώνα.

Τα προβλήματα με τους τραυματίες στον ΠΑΟΚ αφορούν το αμυντικό κομμάτι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχαηλίδη, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)

Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπτερ, Ντόμινικ Σκάαλ (Γερμανία)

4ος: Ρόμπερτ Σρόντερ (Γερμανία)

VAR: Σόρεν Στορκς, Μπέντζαμιν Μπραντ (Γερμανία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ LIVE η ρεβάνς στους «16» του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button