Τρόπος Ζωής

Γκέιτς, Ζούκερμπεργκ και Ίγκερ στο προγαμιαίο πάρτι του γιου του Ινδού κροίσου Μουκές Αμπάνι – Η Ριάνα θα πάρει 5,8 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσει

CEO τεχνολογικών κολοσσών, αστέρες του Bollywood, είδωλα της ποπ και πολιτικοί είναι μεταξύ των πλούσιων και εκλεκτών προσωπικοτήτων του κόσμου που αναμένεται να παρευρεθούν στο προγαμιαίο τριήμερο πάρτι του νεότερου γιου του μεγιστάνα της Ινδίας Μουκές Αμπάνι.

Οι Μπιλ Γκέιτς, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Ριάνα, Ιβάνκα Τραμπ, ο επικεφαλής της Disney Μπομπ Ίγκερ αλλά και πολλοί ακόμα αναμένεται να δώσουν στο «παρών» στο τριήμερο πάρτι του μεγιστάνα της Ινδίας Μουκές Αμπάνι αυτό το Σαββατοκύριακο για τον γάμο του γιου του που θα γίνει τον Ιούλιο. 

Μάλιστα ο αριθμός των καλεσμένων αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και πολλά περισσότερα εκατομμύρια θα δαπανηθούν τον Ιούλιο για τον γάμο του γιου του, Ανάντ Αμπάνι με την Ραντίκα Μέρτσαντ που θα γίνει τον Ιούλιο στη Βομβάη.

Μάλιστα σε αυτό το προγαμιαίο πάρτι οι καλεσμένοι θα έχουν την τύχη να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους των τραγουδιών της 36χρονης Ριάνα η οποία έχει έφτασε στο Jamnagar για το προγαμιαίο πάρτι.

Για την εμφάνισή της αυτή, θα λάβει ως αμοιβή 5,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την «MailOnline». Η 36χρονη Ριάνα και ο σύντροφός της A$AP Rocky βιντεοσκοπήθηκαν να κυκλοφορούν στην Ινδία.

Στο σύνολό τους οι εορταστικές εκδηλώσεις πρόκειται να κοστίσουν το ιλιγγιώδες ποσό των 140 εκατ. ευρώ, δήλωσαν πηγές στη MailOnline.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμπάνι για τον γάμο της κόρης του 2018 είχε φωνάξει την Μπιγιονσέ την οποία πλήρωσε με περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ και συνολικά ο γάμος έφτασε τα 100 εκατ. δολάρια!

Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, παντρεύεται την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ τον Ιούλιο του 2024, αλλά οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα (01.03.2024) στο Jamnagar του Γκουτζαράτ.

Η Ραντίκα Μέρτσαντ προέρχεται από πλούσια οικογένεια που δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ο γάμος αναμένεται να είναι ένας από τους πιο μεγαλοπρεπείς της χρονιάς και η οικογένεια Αμπάνι έχει φροντίσει να περιποιηθεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της με ένα πλούσιο γκαλά το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 2.500 πιάτα που μαγειρεύονται από 65 σεφ.

Ο 66χρονος πρόεδρος του πετρελαϊκού-τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Reliance Industries, Μουκές Αμπάνι, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, με αξία που ξεπερνά τα 114 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με τη λίστα εκδηλώσεων, οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με ένα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι, ενώ θα ακολουθήσει μια γιορτή με θέμα τη ζούγκλα το Σάββατο, όπου οι καλεσμένοι έχουν κληθεί να φορέσουν άνετα παπούτσια για μια βόλτα σε σαφάρι…

To άρθρο Γκέιτς, Ζούκερμπεργκ και Ίγκερ στο προγαμιαίο πάρτι του γιου του Ινδού κροίσου Μουκές Αμπάνι – Η Ριάνα θα πάρει 5,8 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button