ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο στόχαστρο των Ρεν και Λανς – Galaksias Portal News

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί χρονιά καριέρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα ομάδων του εξωτερικού πάνω του.

Δημοσίευμα στη Γαλλία φέρνει τον Φώτη Ιωαννίδη στο στόχαστρο Ρεν και Λανς, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού να είναι ένα από τα “καυτά” ονόματα της αγοράς.

Το “jeunesfooteux.com” με τίτλο “Ο Φώτης Ιωαννίδης παρακολουθείτε από ομάδες της Ligue 1, το προφίλ του ταιριάζει σε Ρεν και Λιλ” έχει ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις φετινές επιδόσεις του άσου του τριφυλλιού, το ποσό που εκτιμάται πως θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός ενώ βάζει στο παιχνίδι και ομάδες από τη Γερμανία και την Ιταλία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

“Με 20 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει μια γεμάτη σεζόν αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό Αθηνών. Έχει παίξει και 8 φορές με την Εθνική Ελλάδας, ο πανίσχυρος 24χρονος σκόρερ συντάσσεται με τον συμπατριώτη του Βαγγέλη Παυλίδη που κάνει θαύματα στην ΑΖ Άλκμααρ.

Και όπως ο Παυλίδης, ο Ιωαννίδης παρακολουθείται στενά από ομάδες της Ligue 1. Όπως είχε γραφτεί στις εφημερίδες του Stade Rennais τον περασμένο χειμώνα, τον Έλληνα ποδοσφαιριστή “παρακολουθούν” δύο ομάδες της L1.

Εάν προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την ταυτότητα αυτών των συλλόγων, δεν θα ήταν περίεργο αν η Ρεν εξακολουθεί να είναι στη μάχη. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, ο Julien Stéphan, του οποίου η ανανέωση έχει τεθεί στο τραπέζι, θα ήθελε να βασιστεί σε έναν πιο δυνατό σκόρερ για την επόμενη σεζόν.

Ένα προφίλ που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι παίκτης με μεγάλο όγκο παιχνιδιού και που δεν πτοείται από την προσπάθεια. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Φώτη Ιωαννίδη, θα μπορούσαμε να μπούμε στον πειρασμό να πούμε ότι η RC Lens θα μπορούσε να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Φτάνοντας το περασμένο καλοκαίρι στη Lens για 30 εκατομμύρια ευρώ από τη Montpellier HSC για να αντικαταστήσει τον Loïs Openda, ο Elye Wahi δεν πείθει. Σίγουρα ήταν πιο αποφασιστικός εδώ και αρκετές εβδομάδες, κυρίως με 4 γκολ και 1 ασίστ τις τελευταίες 6 μέρες του πρωταθλήματος, αλλά πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί να σπάσει το γυάλινο ταβάνι στο σύστημα του Franck Haise.

Πράγματι, ο Wahi είναι λιγότερο δυνατός στα στηρίγματα και ζυγίζει πολύ λιγότερο σωματικά από τον Loïs Openda. Ένας ισχυρότερος και πιο ισχυρός επιθετικός θα μπορούσε επομένως να επιτρέψει στον Franck Haise να φέρει ποικιλία στην επίθεσή του. Εξ ου και το ενδιαφέρον προφίλ που εκπροσωπεί ο Φώτης Ιωαννίδης.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός εκτιμάται μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι είναι και γερμανικές και ιταλικές ομάδες”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button