ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε συμμετοχή στο επερχόμενο draft του ΝΒΑ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θέλει να γίνει ο πρώτος που θα αγωνιστεί την ίδια σεζόν με τον γιο του, Μπρόνι, στο ΝΒΑ και φαίνεται πως το… όνειρό του πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, ο Μπρόνι Τζέιμς πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο draft του ΝΒΑ!

Αυτό σημαίνει πως μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο 19χρονος γκαρντ θα δοκιμαστεί το καλοκαίρι από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, με στόχο να πείσει κάποια από αυτές ώστε να τον επιλέξουν στα draft.

Να θυμίσουμε πως πριν από σχεδόν εννέα μήνες, και συγκεκριμένα στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο πανεπιστήμιο USC. Λίγους μήνες μετά, οι γιατροί του άναψαν το “πράσινο φως” και επέστρεψε στην δράση τον Δεκέμβρη.

Φέτος, σε 25 παιχνίδια στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς μετράει 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, με τους ειδικούς αναλυτές να τον δίνουν οριακά προς τα τέλη του δεύτερου γύρου των draft.

To άρθρο Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε συμμετοχή στο επερχόμενο draft του ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button