ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Τα φώτα στο… γεμάτο αστέρες Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών – Galaksias Portal News

Τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος της Πάλης θα δώσουν το παρών στο κλειστό της Αργυρούπολης. Αναμένεται να δώσουν λάμψη… αστέρων και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) στο Α’ Δημοτικό Γυμναστήριο Αργυρούπολης και το θέαμα αναμένεται να είναι μεγάλο.

Στο μεγάλο γεγονός θα δώσουν το παρών όλοι οι top αθλητές και συνολικά οι συμμετοχές είναι 470! Στόχος των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι να διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς και φυσικά να μπουν στις προεθνικές ομάδες για αυτό και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης που έχει εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση, οι θριαμβευτές του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μαρία Πρεβολαράκη και Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, καθώς και οι νεότεροι αθλητές με ανεπανάληπτες επιτυχίες όπως οι Αρίωνας Κολιτσόπουλος, Αζαμάτ Χοσόνοβ, η Νικολέττα Μπάρμπα, ο Αχιλλέας Χρυσίδης και ο Βασίλης Παπαγεωργίου, που έφεραν πρόσφατα μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις της UWW, καθώς και ο Απόστολος Τσιόβολος που ήρθε 5ος στο U23 είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το στυλ της ελληνορωμαϊκής και την Κυριακή η ελευθέρα και η Γυναικεία Πάλη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13:00 και θα καλυφθούν ζωντανά με live streaming από το κανάλι της ΕΛΟΠ στο youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button