ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βοήθησε σε ανακαίνιση σπιτιών στο Μαϊάμι – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φρόντισε να δείξει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας στην ανακαίνιση σπιτιών στο Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, όπου αγωνίζεται στα κορυφαία τουρνουά τένις του κόσμου. Ο Έλληνας πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε, μάλιστα, την παρουσία του στο Μαϊάμι για να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω του «Miami Open United».

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τους Σεμπάστιαν Κόρντα, Καρολάιν Ντόλεχαϊντ και Χέιλι Μπατίστ συμμετείχαν τόσο στο βάψιμο, όσο και σε άλλες εργασίες που χρειαζόντουσαν στα σπίτια που ανακαινίσθηκαν.

 «Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι’ αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έχω συνηθίσει.

Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου. Πέρασα πολύ καλά με τους συναδέλφους, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα. Ελπίζω να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά όπως έκανα και σήμερα μ’ αυτό το σπίτι, να έχω τα ίδια συναισθήματα για το τένις μου και να νιώσω δημιουργικός στο court, που είναι ο τελικός στόχος μου», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button