Επικαιρότητα

Εκδήλωση από την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στην Χαλκίδα για τον τοπικό Τύπο και την ανάπτυξη

«Η συμβολή του Τύπου της Περιφέρειας στην ανάπτυξη μιας περιοχής – Η περίπτωση της Εύβοιας» είναι το θέμα εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 στην Χαλκίδα η (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) με το Μορφωτικό της Ίδρυμα και το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας και είναι η πρώτη εκδήλωση της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ στην Χαλκίδα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η συμβολή που έχουν τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης στις προσπάθειες των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη μιας περιοχής.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εισαγωγικές ομιλίες θα γίνουν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κ. Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Η κ. Τόνια Μοροπούλου, καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συγγραφέας

-Ο κ. Αντώνης Σκαμνάκης, καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Έχουν κληθεί να κάνουν σύντομους χαιρετισμούς εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Επίσης σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, αλλά και του Μορφωτικού Ιδρύματος Γιώργος Τσιγκλιφύσης

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος-μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ κ. Ιωάννα Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button