Επικαιρότητα

Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει – Galaksias.com

46 ετών ο δράστης – Πίστευε ότι η 44χρονη τον απατούσε – Τραυμάτισε θανάσιμα τις δύο γυναίκες με μαχαίρι για το ψωμί

Άγριο έγκλημα με δράστη έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12 σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Ερζερούμ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του Καντριγιέ μετά από καβγά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν αυτή προσπάθησε να τον σταματήσει.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στις 00:20 σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Ερζερούμ.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι τούρκοι αστυνομικοί είναι ότι ο 23χρονος περίμενε να πέσουν για ύπνο ο πατέρας και οι αδελφές του που τον είχαν επισκεφθεί για να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Στο άκουσμα του καβγά η Ασουντέ, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκονταν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο Ζουλκούφ, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίρι για το ψωμί από την κουζίνα και επιτέθηκε τραυματίζοντας θανάσιμα σύζυγο και κόρη.

Όταν οι αδερφές του δράστη άκουσαν τις φωνές μητέρας και κόρης μπήκαν στο δωμάτιο και προσπάθησα να πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια του Ζουλκούφ, ο οποίος, όμως, συνέχισε να μαχαιρώνει τα δύο θύματα.

Αφού μητέρα και κόρη έπεσαν αναίσθητες από την αιμορραγία ο Ζουλκούφ το έβαλε στα πόδια πριν να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα.

Ο 46χρονος εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής Γεωγραφίας σε σχολεία και είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button