Τρόπος Ζωής

Κιάρα Φεράνι και Φεντέζ χώρισαν ύστερα από 5 χρόνια γάμου – Galaksias Portal News

Στη διάλυση οδηγείται ο γάμος της Κιάρα Φεράνι με τον σύζυγό της και γνωστό ράπερ Φεντέζ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 5 χρόνια και απέκτησε δυο παιδιά, τον Λεόν και τη Βικτόρια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές στη διάρκεια του γάμου τους που η Κιάρα Φεράνι και ο Φεντέζ διαφήμισαν τον έρωτα και τη σχέση τους στα social media. Αλλά σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dagospia, οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν ψυχρανθεί από το περσινό φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo, όπου ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από έναν συνάδελφό του επί σκηνής.

Τότε η διάσημη Ιταλίδα Influencer μιλώντας στο reality TheFerragnez, είχε αποκαλύψει ότι την στεναχώρησε το περιστατικό καθώς ο σύζυγός της την επισκίασε αφού η ίδια ήταν μία από τις παρουσιάστριες, κάτι που ήταν ήδη στρεσογόνο για εκείνη.

«Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η Influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της.

Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο.

 

Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι» αναφέρει το δημοσίευμα.

 

Η Chiara Ferragni φέρεται να ήρθε πιο κοντά με τον σύζυγό της μετά την ανακάλυψη πως εκείνος είχε καρκίνο στο πάγκρεας, ωστόσο ύστερα από τα τελευταία νομικά προβλήματα που προέκυψαν στην πανέμορφη Ιταλίδα –με το γνωστό σκάνδαλο με το κέικ pandoro στο οποίο ενεπλάξη η Chiara Ferragni– εκείνος πήρε αποστάσεις και την κατηγόρησε πως τα νομικά της ζητήματα έκαναν κακό στην καριέρα του.

To άρθρο Κιάρα Φεράνι και Φεντέζ χώρισαν ύστερα από 5 χρόνια γάμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button