Τρόπος Ζωής

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών έκλεισε τα 84 – Galaksias Portal News

Ο Τσακ Νόρις γιόρτασε ένα ακόμη ταξίδι γύρω από τον ήλιο, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια -έκλεισε αισίως τα 84 -και αποδεικνύει ότι είναι ακόμα σε φανταστική φόρμα.

Το είδωλο των πολεμικών τεχνών Τσακ Νόρις μοιράστηκε με αφορμή τα γενέθλιά του,μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με τους 1,6 εκατομμύρια ακολούθους του, όπου τον βλέπουμε να ρίχνει μερικά χτυπήματα σε ένα σάκο του μποξ.

«Ξέρετε, είμαι 84 ετών σήμερα, αλλά αισθάνομαι σαν να είμαι 48», είπε γελώντας ο Chuck Norris, πριν καταλήξει με το: «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Ο Norris έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης: «Αισθάνομαι καλά και παραμένω ενεργός! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια».

Η ανάρτηση έλαβε πάνω από 372.000 likes και πάνω από 11.000 σχόλια, πολλά από τα οποία είναι από θαυμαστές του με δικές τους εκδοχές των σατιρικών «ανεκδότων του Τσακ Νόρις» που αποτελούν μακροχρόνια αστεία.

“Ο Chuck Norris δεν γερνάει, η ηλικία φοβάται να τον πλησιάσει”, έγραψε ο ένας ο κινηματογραφιστής Justin Taite, στο σχόλιό του.

Ο Αυστραλός δημοσιογράφος Karl Stefanovic πρόσθεσε: “Ο Chuck Norris δεν έχει γενέθλια. Τα γενέθλια έχουν Τσακ Νόρις. Μου λείπεις”.

Οι αστέρες του TikTok The Hannistons πρόσθεσαν: “O Chuck Norris, ο μόνος άνθρωπος που χτύπησε έναν Κύκλωπα ανάμεσα στα μάτια”.

Ο χρήστης του Instagram @funkoollektor πρόσθεσε: ‘Ακόμα και ο θάνατος φοβάται να συναντήσει τον Chuck Norris!’…

 

To άρθρο «Ο Chuck Norris δεν γερνάει, η ηλικία φοβάται να τον πλησιάσει»: Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών έκλεισε τα 84 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button