Τρόπος Ζωής

Χώρισαν Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης – Galaksias Portal News

Σαν «βόμβα» έπεσε στους χώρους της ελληνικής showbiz η είδηση πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης έχουν αποφασίσει να χωρίσουν.

Το διαζύγιο των δυο ηθοποιών αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life. Σύμφωνα με το δημοσίευμα Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Η κρίση στη σχέση των δύο καταξιωμένων ηθοποιών τον τελευταίο καιρό δεν ξεπεράστηκε κι έτσι πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (09.03.2024).

«Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για την πρεμιέρα μου», ανέφερε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου όταν το TLIFE επικοινώνησε μαζί της, ενώ σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Γιάννη Νταλιάνη και το δημοσίευμα για το διαζύγιό τους, είπε: «Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, «Ίχνη».

Δύο χρόνια μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Μάλιστα η 12χρονη κόρη τους, Έλλη, συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη Παράνομη».

To άρθρο Χώρισαν Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button