ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Έχετε όλοι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη» – Galaksias Portal News

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα «κάνει κωλοτούμπα» και ο πρωθυπουργός θα ζητήσει την παραπομπή του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου, για την προμήθεια νέων αεροσκαφών τύπου «Κανανταίρ».

«Μην τολμήστε να τα φορτώσετε όλα στον Καραμανλή. Έχετε όλοι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναρωτήθηκε αν «είναι αλήθεια ότι ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας “ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ” μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας που μισθώνει εκσκαφείς» λέγοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι εκτός από τη θέση Κουλούρι, υπάρχει και δεύτερο σημείο που βρίσκεται υλικό που απέσπασαν από το σημείο μηδέν και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες και ειδικά σκυλιά».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στο σώμα, ρώτησε αν «ένας κ. Παπαγεωργίου έδινε οδηγίες στον κ. Παντρεμένο για το πού θα πάνε τα συντρίμμια» και αν ο κ. Παπαγεωργίου «είναι στο γραφείο πολιτικής προστασίας του υπουργού Τριαντόπουλου».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «είναι τόση η αγωνία» της, για «τη συγκάλυψη του εγκλήματος ώστε μόλις προχθές συστάθηκε η επιτροπή για τη διερεύνηση του δυστυχήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button