ΑθλητικάΕνημέρωση

«Η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση! Της είπαν «αυτό είναι μήνυμα για τον άνδρα σου»» – Galaksias Portal News

Η ΕΠΟ κατήγγειλε πως η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι τους, τονίζοντας ότι οι δράστες τη χαρακτήρισαν μήνυμα για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι πριν από τις τέσσερις ημέρες (20 Ιανουαρίου) η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου, υπήρξε θύμα επίθεσης έξω από το σπίτι που διαμένουν, την οποία η Ομοσπονδία καταδίκασε.

Η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν “αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας”.

To άρθρο ΕΠΟ: «Η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση! Της είπαν «αυτό είναι μήνυμα για τον άνδρα σου»» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button