ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ευχαριστώ τους γονείς μου, μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν σαν τους δικούς μου» – Galaksias Portal News

Ο Γιανίκ Σίνερ στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Australian Open θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς του για την ελευθερία που του του έδωσαν όταν ήταν μικρός και ήθελε να διαλέξει το άθλημα που του αρέσει.

Ο Γιανίκ Σίνερ είναι ο νέος κάτοχος του Australian Open, με τον 22χρονο Ιταλό να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο τουρνουά της Μελβούρνης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρωταθλητής ο Σίνερ θέλησε αρχικά να συγχαρεί τον αντίπαλο του Ντινιίλ Μεντβέντεφ για τον συναρπαστικό αγώνα που έδωσαν, ο οποίος κρίθηκε στο 5ο και τελευταίο σετ, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους γονείς του, οι οποίοι τον βοήθησαν να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

«Ντανιίλ θέλω να σε συγχαρώ, εσένα και την ομάδα σου, για ένα ακόμα εκπληκτικό τουρνουά.

Έχουμε παίξει πολλούς τελικούς μαζί, κάθε φορά βρίσκω κάτι στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ, με κάνεις καλύτερο παίκτη. Η προσπάθειά σου ήταν απίστευτη σε όλο το τουρνουά.

Οι ώρες στο κόρτ και πάλι σήμερα έτρεχες σε κάθε μπάλα. Είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο μια μέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.

Όλοι όσοι βλέπουν από τα σπίτια τους, ειδικά η οικογένειά μου.

Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ οι γονείς μου. Πάντα με άφηναν να επιλέξω αυτό που ήθελα να κάνω. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, ποτέ δεν μου άσκησαν πίεση.

Μακάρι όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να μπορούσαν να είχαν αυτή την ελευθερία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου» ήταν τα συγκινητικά λόγια του δακρυσμένου Σίνερ.

To άρθρο Γιανίκ Σίνερ: «Ευχαριστώ τους γονείς μου, μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν σαν τους δικούς μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button