Τρόπος Ζωής

Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός – Galaksias Portal News

Η ανανεωμένη Μαρίνα Πατούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Η Μαρίνα Πατούλη, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, ενώ δεν δίστασ να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της στα social media.

«Σάββατο βράδυ αφού έχω βγει, έχω κάνει τις βόλτες μου, τα ψώνια μου στην Γλυφάδα. Γυρίζω σπίτι, χαλαρώνω και λέω ας ανεβάσω μια φωτογραφία. Κάνω μια ανάρτηση, ξέρεις εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι.

Μας δίνει πλέον η τεχνολογία τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα. Έβαλα τα φίλτρα, δεν ζω σε καμιά σπηλιά, όλοι με βλέπουν και με γνωρίζουν.

Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 20 ετών, και αγαπάμε τον εαυτό μας, γιατί ειπώθηκε ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, και είναι βασανιστικό. Όχι!

Επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας και ως γυναίκες έχουμε και την ωραιοπάθεια, πειραματιζόμαστε με διάφορες μορφές και νομίζω ότι αυτό είναι ατομική ελευθερία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός», ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει σύντροφο, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Ο άνθρωπος είναι συντροφικό ον, θέλει να έχει έναν σύντροφο. Αλλά όχι συμβίωση, ο καθένας στο σπίτι του. Παιδί έχω, ολοκλήρωσα αυτό τον κύκλο.

Το αίσθημα της ελευθερίας είναι μοναδικό».

 

To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, ανέβασα τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button