ΑθλητικάΕνημέρωση

ΠΑΟΚ για εξώδικο Παναθηναϊκού σε Λουτσέσκου: «Κωμική κίνηση»

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας την κίνηση του Παναθηναϊκού να στείλει εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ εις βάρος των πράσινων το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για πρωτοφανή κωμική κίνηση, τονίζοντας ότι οι πράσινοι έχουν απέναντι τους την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και όχι τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

To άρθρο ΠΑΟΚ για εξώδικο Παναθηναϊκού σε Λουτσέσκου: «Κωμική κίνηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button