Υγεία & Διατροφή

Η Delta Air Lines θα ξαναρχίσει πτήσεις προς το Ισραήλ την 7η Ιουνίου – Galaksias Portal News

Ο αμερικανικός αερομεταφορέας Delta Air Lines ανακοίνωσε πως οι πτήσεις του προς το Ισραήλ θα ξαναρχίσουν την 7η Ιουνίου.

Είναι η δεύτερη μεγάλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που παίρνει αυτή την απόφαση, μετά την αναστολή των δρομολογίων της εξαιτίας της επίθεσης της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα επαναληφθούν οι καθημερινές πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προς το Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ με αεροσκάφη Airbus A330-900neo, έπειτα από διεξοδική αξιολόγηση της κατάστασης ασφαλείας, πάντα κατά την εταιρεία.

Η United Airlines ξανάρχισε τις πτήσεις από το Νούαρκ στο Ισραήλ αυτόν τον μήνα, όμως οι πτήσεις από άλλες αμερικανικές πόλεις δεν θα επαναληφθούν πριν από το φθινόπωρο το συντομότερο.

Η Delta ανέφερε πως θα προσφέρει κάπου 2.000 θέσεις εβδομαδιαίως στις πτήσεις της από τη Νέα Υόρκη προς το Τελ Αβίβ, ενώ θα «συνεχίζει να επιτηρεί στενά την κατάσταση» σε συντονισμό «με την κυβέρνηση και εταίρους (της) στον ιδιωτικό τομέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η United, η Delta και η American Airlines ανέστειλαν και οι τρεις τις πτήσεις προς το Ισραήλ τον Οκτώβριο.

Οι Lufthansa, Swiss, Austrian, Aegean και Air France έχουν πάντως ξαναρχίσει τις πτήσεις προς το Ισραήλ.

Οι αεροπορικές μεταφορές χαρακτηρίζονται καίριες για τον τομέα του τουρισμού στο Ισραήλ, που δέχτηκε βαρύ πλήγμα εξαιτίας του πολέμου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button