ΑθλητικάΕνημέρωση

«Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας για τα 110 χρόνια! Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ» – Galaksias Portal News

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, o GOAT του ελληνικού αθλητισμού, Νίκος Γκάλης, δεν θα μπορούσε να μην έχει μια “παρουσία” στο εορταστικό γκαλά για τα 110 χρόνια του Άρη!

Τα δικά του “χρόνια” πολλά στον Άρη, για τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής του συλλόγου έστειλε ο Νίκος Γκάλης! Ο “γκάνγκστερ” βρίσκεται στις Η.Π.Α και συγκεκριμένα στο Σικάγο μαζί με τον “ισχυρό άνδρα” της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά έστειλε τις δικές του ευχές με ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση.

“Θέλω να πω και εγώ, χρόνια πολλά στην Αρειαναρα μας για τα 110 χρόνια. Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να τα γεμίζουμε με πολλές νίκες και επιτυχίες και να ζήσουμε τις στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί παλιά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη. Από εκείνη την ημέρα εισπράττω την αγάπη του κόσμου, κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα.

Χρόνια πολλά. Να τα χιλιάσουμε, με επιτυχίες! Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ” ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.

Φυσικά, το αυθόρμητο χειροκρότημα ήταν έντονο από όσους βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου “Ολύμπιον” στη Θεσσαλονίκη.

To άρθρο Νίκος Γκάλης: «Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας για τα 110 χρόνια! Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button