ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 54, επιδεικνύει το έντονο ντεκολτέ και τα ατελείωτα πόδια της σε μια νέα φωτογράφιση

Είναι γνωστή για τη νεανική της εμφάνιση και την απίστευτη σιλουέτα της.  Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε όλα τα δυνατά της σημεία στην τελευταία της φωτογράφιση, καθώς έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μια νέα  προώθηση  στο περιοδικό Variety.

Η τραγουδίστρια του « Love Don’t Cost A Thing», 54 ετών, εντυπωσίασε με μια σειρά από εκπληκτικά σύνολα που αποτελούνταν από εντυπωσιακά φορέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ ένα αξιοσημείωτο στιγμιότυπο από μια λαμπερή λήψη φορώντας μια  μαύρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, αναδεικνύει  τη μικροσκοπική της μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ένα πράσινο φόρεμα με λεπτομέρεια έξω από τους ώμους και κόψιμο στο ισχίο, ενώ έδειξε και τα μυώδη πόδια της.

Μετά το γύρισμα , η Τζένιφερ αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτοντας γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός για να επανενωθεί το ζευγάρι.

Η Τζένιφερ και ο Μπεν, 51 ετών, κάποτε το «it» ζευγάρι των αρχών της δεκαετίας του 2000, χώρισαν το 2004 έπειτα από έναν αποτυχημένο αρραβώνα.

Το ζευγάρι επανενώθηκε τον Ιούλιο του 2021 και στη συνέχεια παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Εμφανιζόμενη στο The Kyle And Jackie O Show την Πέμπτη, η  Τζένιφερ εξήγησε ότι της πήρε σχεδόν δύο δεκαετίες για να «αποφασιστεί» προτού «ανοίξει το σύμπαν» και της επιτρέψει να ξανασμίξει με τον πρώην αγαπημένο της.

«Ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου [νωρίτερα στη ζωή μου] και για οποιονδήποτε λόγο… χρειαζόμασταν να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα», ξεκίνησε.

«Φύγαμε και οι δύο και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά, ξέρετε, στο μυαλό μου το είχα σαν, «Ω, αυτό ήταν κάπως το ένα» και έτσι όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί

«δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν νομίζω ότι μπορούσε ούτε αυτός. Δεν είναι κάτι που σχεδιάσαμε ποτέ. Πραγματικά είχαμε προχωρήσει στη ζωή μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, έγινε σχεδόν αμέσως και το ξέραμε».

Η Τζένιφερ συνέχισε περιγράφοντας το προσωπικό της ταξίδι μεταξύ των σχέσεων με τον Μπεν και παραδέχτηκε πώς το να έχει παιδιά την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Ήμουν σε ένα πραγματικό ταξίδι από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», είπε η ποπ σταρ, η οποία έχει τα δίδυμα Max και Emme, 16 ετών, με τον πρώην σύζυγό της  Marc Anthony.

Ο Μπεν είναι επίσης πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών- της Violet, 18, και της Seraphina, γνωστή και ως Fin, 15 – από τον δεκαετή γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, που έληξε το 2018.

Η δημιουργός της επιτυχίας« I’m Real» είπε ότι πέρασε χρόνο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Marc αναπτύσσοντας την αίσθηση του εαυτού της, εξηγώντας: «[Προσπαθούσα] να γίνω καλύτερη και να καταλάβω τον εαυτό μου και να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να γίνω, ώστε να είμαι υπέροχη μαμά, και ένα εξαιρετικό παράδειγμα γι’ αυτούς».

«Στη συνέχεια, όταν χώρισα, ξεκίνησε μια άλλη φάση στην προσπάθειά μου να καταλάβω τον εαυτό μου και τις σχέσεις μου και τέτοια πράγματα», συνέχισε.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button