ΑθλητικάΕνημέρωση

Διπλό με φοβερή παράσταση από τους «κανονιέρηδες» στην Premier League – Galaksias Portal News

Η Άρσεναλ έκανε μία “εκκωφαντική” εμφάνιση στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πήρε μία επιβλητική νίκη με 6-0, για να πλησιάσει ξανά την κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League.

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να διεκδικεί και φέτος την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω της Premier League, όμως η Άρσεναλ είναι σε άλλο επίπεδο και θύμισε… κανονιέρηδες στο ντέρμπι του Λονδίνου, “σαρώνοντας” από το πρώτο ημίχρονο την αντίπαλό της.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 32′ με τον Σαλιμπά και πέτυχε τρία γκολ μετά το 40′ στο πρώτο μέρος, καθώς η άμυνα των “σφυριών” κατέρρευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 41′ ο Σάκα με πέναλτι, στο 44′ ο Μαγκαλάες με κεφαλιά και στις καθυστερήσεις ο Τροσάρ με άπιαστο πλασέ, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι “κανονιέρηδες” συνέχισαν να “πυροβολούν” και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σακά και Ράις να “εκτοξεύουν” το δείκτη του σκορ και να πανηγυρίζουν το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας τους εδώ και σχεδόν 15 χρόνια στην Premier League. Η Άρσεναλ μείωσε έτσι τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ στην κορυφή, στους δύο βαθμούς, ενώ η Γουέστ Χαμ έμεινε στην 8η θέση.

To άρθρο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6: Διπλό με φοβερή παράσταση από τους «κανονιέρηδες» στην Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button