ΑθλητικάΕνημέρωση

Άντονι Έντουαρντς και Τζέιλεν Τζόνσον έκαναν τα καρφώματα της χρονιάς στο ΝΒΑ

Έκαναν… πόστερ τους αντιπάλους τους. Άντονι Έντουαρντς και Τζέιλεν Τζόνσον μας άφησαν με το στόμα ανοικτό, κάνοντας από ένα συγκλονιστικό κάρφωμα και κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων στο ΝΒΑ.

Πήραν φόρα, πάτησαν δυνατά, “πέταξαν” και “έσβησαν” τον αντίπαλο που… τόλμησε να προσπαθήσει να τους κάνει άμυνα. Άντονι Έντουαρντς και Τζέιλεν Τζόνσον έβαλαν γερή υποψηφιότητα για το κάρφωμα της χρονιάς στο ΝΒΑ.

Στο Γιούτα Τζαζ – Μινεσότα Τίμπεργουλβς (104-114) ο Άντονι Έντουαρντς των φιλοξενούμενων πήδηξε λίγο μετά τη γραμμή των βολών και έκανε “πόστερ” τον Τζον Κόλινς, καρφώνοντας με μεγάλη ορμή. Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως ένα από τα δάχτυλά του έπαθε εξάρθρωση στη φάση.

Κάτι ανάλογο και εντυπωσιακό έγινε στο Λος Άντζελες Λέικερς – Ατλάντα Χοκς (136-105) με τον Τζέιλεν Τζόνσον να πηδάει και αυτός σχεδόν από το ίδιο σημείο και να καρφώνει, πηδώντας -σχεδόν- πάνω από τον… άτυχο, Όστιν Ριβς, ο οποίος πήρε θέση για να εμποδίσει τον ηγέτη των φιλοξενούμενων, αλλά βρέθηκε “γκρεμισμένος” στο παρκέ.

“Τι συνέβη εκεί;”, ήταν το ερώτημα που έκανε δημοσιογράφος στον Ριβς, με τον παίκτη των Λέικερς να απαντά “Όλοι είδαν τι έγινε”. Ο ρεπόρτερ επέμεινε λέγοντας “Θα ήθελα τη δική σου οπτική”, με τον γκαρντ των Λέικερς να απαντά χαμογελώντας “… δεν θες τη δική μου οπτική”.

Τα αποτελέσματα του NBA

Πέισερς-Καβαλίερς 103-108

Σέλτικς-Πίστονς 119-94

Σίξερς-Χιτ 98-91

Μπουλς-Μπλέιζερς 110-107

Τζαζ-Τίμπεργουλβς 104-114

Γουόριορς-Νικς 112-119

Κινγκς-Γκρίζλις 121-111

Λέικερς-Χοκς 136-105

 

 

To άρθρο Άντονι Έντουαρντς και Τζέιλεν Τζόνσον έκαναν τα καρφώματα της χρονιάς στο ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button