ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Συνελήφθη 45χρονος για ανθρωποκτονία 65χρονου – Πραγματοποιήθηκε και εκταφή – Galaksias Portal News

Στη σύλληψη ενός 45χρονου για ανθρωποκτονία, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Αγίου Νικολάου προχώρησαν τη Δευτέρα, οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 07.04.2024 σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στην οικία του από οικείο πρόσωπο, ο 65χρονος αλλοδαπός, με τις αρχικές ενδείξεις να δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που ο 65χρονος αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η έρευνα που ακολούθησε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, συλλέχθηκαν στοιχεία και από την ανάλυση, επισκόπηση και συνεκτίμηση τους, προέκυψε ως δράστης ο 45χρονος ημεδαπός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακριτικής Αρχής για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button