Τρόπος Ζωής

Η Ιωάννα Τούνη πλάνταξε γιατί έφυγε ταξίδι χωρίς τον γιο της  – Galaksias Portal News

Ο μικρός Πάρης έμεινε στην Αθήνα μαζί με τον μπαμπά του, Δημήτρη Αλεξάνδρου και η μαμά Ιωάννα Τούνη δεν μπορεί να το… διαχειριστεί.

Σε βίντεο που ανέβασε ως στόρι στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πως έπρεπε να ανέβει μόνη της στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους και έπρεπε ο γιος της να μείνει με τον πατέρα του στην Αθήνα.

«Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support. Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και τη γιαγιά του (που ήρθε από την Πάτρα).

Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην επιχείρησή μου και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως, για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμη!

Και άφησα χθες (σ.σ. 25.03.2024) τον γιο μου στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και θα έρθουν μαζί με τον Δημήτρη σε λίγες μέρες πάνω. Μου κακοφαίνεται τόσο πολύ» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχω ξαναμείνει χωρίς τον Πάρη από τότε που τον είχα στην κοιλιά μου, ούτε για μία μέρα. Έχω ζοριστεί.

Ξέρω ότι είναι μια διαδικασία υγιής που πρέπει να γίνει, φυσικά και πρέπει και το μωρό να μάθει να μένει χωρίς τη μαμά του, αλλά έχω πάθει κακό» είπε η Ιωάννα Τούνη.

To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη πλάνταξε γιατί έφυγε ταξίδι χωρίς τον γιο της  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button