ΑθλητικάΕνημέρωση

Τροφική δηλητηρίαση για οχτώ παίκτες, ζήτησε αναβολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο χάντμπολ – Galaksias Portal News

Την αναβολή του αγώνα των πλέι οφ στη Handball Premier με την ΑΕΚ, ζήτησε ο ΠΑΟΚ, καθώς οχτώ παίκτες της ομάδας του χάντμπολ ανδρών, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι των ημιτελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ, αλλά ο αγώνας αναμένεται να αναβληθεί μετά την ενημέρωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για ομαδική τροφική δηλητηρίαση σε παίκτες και προπονητές.

Η αναμέτρηση στο χάντμπολ ανδρών ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο (20/04/24, 16:00) στο γυμναστήριο του Καματερού, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. Από την Ομοσπονδία επισήμαναν ότι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ έγγραφα από Δημόσιο Νοσοκομείο που να επιβεβαιώνουν το γεγονός, ώστε να οριστικοποιηθεί η αναβολή του αγώνα.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Τροφική δηλητηρίαση για οχτώ παίκτες, ζήτησε αναβολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο χάντμπολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button