Επικαιρότητα

Αλλάζει όψη το κέντρο του Βόλου – Galaksias.com

Το κέντρο του Βόλου αλλάζει όψη, στο πλαίσιο αναπλάσεων που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή.

Η οδός Γαμβέτα και τμήμα της Ερμού μετατρέπονται σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Τοποθετούνται κυβόλιθοι Πηλίου, διαμορφώνονται με τσιμεντόπλακες και μαρμάρινα κράσπεδα τα πεζοδρόμια, τοποθετούνται νέα φωτιστικά σώματα και σιδερένια κάγκελα, ενώ δημιουργούνται και κάποιες εσοχές για ολιγόωρη στάθμευση επί της Ερμού.

Ήδη έχει δοθεί σε κυκλοφορία η οδός Ερμού και μέρος της οδού Γαμβέτα (μεταξύ 28ης Οκτωβρίου και Ερμού) ενώ εντείνονται οι εργασίες ώστε να παραδοθεί σε χρήση όλη η οδός Γαμβέτα (μέχρι και την Δημητριάδος) με τα συνεργεία να βρίσκονται όλη μέρα στο σημείο.

Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει ολοκλήρωση των εργασιών και παράδοση σε κυκλοφορία των συγκεκριμένων οδών τέλος Φεβρουαρίου.

«Είμαστε πολυ ευχαριστημένοι από την ποιότητα εκτέλεσης του έργου που αλλάζει την όψη κεντρικών σημείων της πόλης, αυξάνει την ασφάλεια των πεζών ενω το κέντρο γίνεται πιο φιλικο, τόσο για τους πεζούς αλλά και για το περιβάλλον αφού μειώνεται η ταχύτητα των αυτοκινήτων άρα και οι εκπομπές καυσαερίων. Ειμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και ευελπιστούμε ότι θα είναι ολοκληρωμένο το συγκεκριμένο έργο τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα, ώστε να δοθεί άμεσα(την ερχόμενη εβδομάδα) προς χρήση των πολιτών αφού απομένουν μόλις 40 μέτρα για πλακόστρωση μέχρι την Δημητριαδος» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Δείτε φωτογραφίες:

πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button