Επικαιρότητα

Ήρεμα πνεύματα την Πέμπτη και συνέλευση πάνω στον Ε-65 με την άδεια της ΕΛ.ΑΣ – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα – Galaksias.com

Μία σαφώς πιο ήρεμη εικόνα παρουσιάζει την Πέμπτη (25/1) το σημείο συγκέντρωσης των αγροτών της Καρδίτσας αλλά και των Φαρσάλων, στον κόμβο του Ε-65, κοντά στο «Δέλτα».

Μάλιστα στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των αγροτών πάνω στον αυτοκινητόδρομο, όπου θα ανεβούν χωρίς οχήματα, με την άδεια της αστυνομίας, κάτι που αποφασίσθηκε μετά από συνεννόηση των δύο πλευρών και με την προϋπόθεση ότι με την λήξη της οι αγρότες θα απελευθερώσουν τον Ε-65.

 

Σημειώνουμε πως στον χώρο της συγκέντρωσης έχουν αφιχθεί και νέα τρακτέρ, ενώ εκτός του Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου Στ. Μπιλιάλη, παρίσταται και ο Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος.

Ήδη από την αστυνομική διεύθυνση έχει εκδοθεί απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στην συγκεκριμένη εξέλιξη και μιλούν για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Ε-65 από13:40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

.Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας –Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button