ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Αργυρόπουλος «πλήγωσε» τους Πειραιώτες στο LEN Champions League – Galaksias Portal News

Ο πρώην «ερυθρόλευκος», Στέλιος Αργυρόπουλος έκανε εκπληκτικό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 11-9 στην έδρα της Φερεντσβάρος, στην πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών του LEN Champions League.

Με ήττα μπήκε ο Ολυμπιακός στην προημιτελική φάση του LEN Champions League, καθώς έχασε στη Βουδαπέστη με 11-9 από τη Φερεντσβάρος, στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης.

Αυτός που «πλήγωσε» περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Έλληνας Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ για την ουγγρική ομάδα.

Η ομάδα του Πειραιά στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ (5-4), αλλά το τρίτο 8λεπτο ήταν καταστροφικό γι΄ αυτήν, όταν δέχτηκε δύο γκολ χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στην τελευταία περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν υπερπροσπάθεια για να φέρουν τα πάνω κάτω, έκλεισαν το 8λεπτο με επιμέρους σκορ 5-4, ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν μέχρι να λήξει ο χρόνος.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος με 4 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Μαγυάρων», όσα πέτυχε για λογαριασμό των Πειραιωτών ο Κώστας Γενηδουνιάς, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μόλις ένα γκολ στις 8 επιθέσεις που έκανε με παίκτη παραπάνω.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-2, 2-0, 4-5

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ζακόνι, Μάντιτς 3, Μόλναρ, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 4, Ντι Σόμα 1, Φεκέτε, Βίγκβαρι 1, Νέμετ, Νάγκι 1, Γιάνσικ 1, Νταμόντε, Βόγκελ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Χαλυβόπουλος, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου, Γκίλλας, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Β ΟΜΙΛΟ

Μπαρτσελονέτα-Μπρέσια 12-8

Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός 11-9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπαρτσελονέτα 3

Φερεντσβάρος 3

Ολυμπιακός 0

Μπρέσια 0

To άρθρο Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 11-9: Ο Αργυρόπουλος «πλήγωσε» τους Πειραιώτες στο LEN Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button