Υγεία & Διατροφή

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 33χρονο που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – Galaksias Portal News

Τις ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη της ναυτικής φωτοβολίδας στον 33χρονο Μανώλη Κριτσωτάκη στο Λασίθι, επιβεβαιώνει, η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (17/3).

Σύμφωνα με το cretalive, η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα, αλλά και το συκώτι του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Δεν είχε χειρουργό το νοσοκομείο για να σωθεί ο Μανώλης

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ένας νεαρός που φέρεται να κατείχε τις φωτοβολίδες υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του, ο οποίος διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό.

Πρόσθεσε ότι «επειδή είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, μου τις έδωσε».

Σημειώνεται ότι στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου κινδύνου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button