Κόσμος

«Η Κέιτ δυναμώνει μέρα με την ημέρα» – Τι αποκάλυψε βασιλική συγγραφέας – Galaksias.com

Δυναμώνει μέρα με την ημέρα η Κέιτ Μίντλετον εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο, σύμφωνα με την  πρώην ανταποκρίτρια του BBC και νυν βασιλική συγγραφέας Τζένι Μποντ. 

«Είμαι σίγουρη ότι κάνει ό,τι μπορεί για να συμμετάσχει στην υπαίθρια ζωή – το πικνίκ, τα μπάρμπεκιου και τις βόλτες στην παραλία» πρόσθεσε ενώ υποστήριξε ότι η υποστήριξη του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ υπήρξε «καθοριστική» για την ανάρρωσή της.

Ωστόσο, δεν επικαλέστηκε καμία επίσημη πηγή για να στηρίξει τον ισχυρισμό της, γεγονός που γεννά ερωτηματικά αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας μετά το σάλο που προκλήθηκε με την πειραγμένη φωτογραφία και το βίντεο που ακολούθησε ή πραγματικά τα νέα για την υγεία της πρισγκίπισσας είναι ενθαρρυντικά.

Τα σχόλια της Μποντ στο βρετανικό περιοδικό Bella έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο τον περασμένο μήνα, το οποίο αποκάλυπτε ότι η Κέιτ υποβαλλόταν σε προληπτική χημειοθεραπεία για καρκίνο, ο οποίος ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της «προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιακή χώρα» τον Ιανουάριο.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η μόνη ενημέρωση για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας προήλθε από την ίδια τη βασίλισσα, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το κοινό σε μια αγορά αγροτών πρόσφατα.

Στην εκδήλωση, δύο νεαρά κορίτσια είχαν φτιάξει μια πινακίδα για την πριγκίπισσα, με την οποία της εύχονταν τα καλύτερα μετά την είδηση της ασθένειας της Κέιτ.
Η Καμίλα υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το μήνυμα πριν πει στο πλήθος: «Ξέρω ότι η Κάθριν είναι ενθουσιασμένη από όλες τις ευχές και την υποστήριξη».

H βασίλισσα έχει αναγκαστεί να αναλάβει όλο και περισσότερες υποχρεώσεις καθώς και ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για καρκίνο όπως η Κέιτ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button