ΕνημέρωσηΠολιτική

Δολοφόνησε την σύντροφό του για χάρη της ιντερνετικής ερωμένης που τελικά ήταν άντρας

Ένας 30χρονος στην Γαλλία σκότωσε την σύντροφό του για χάρη μια «ερωμένης» του μέσω ίντερνετ, που τελικά αποδείχτηκε πως ήταν άντρας από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το πτώμα της συντρόφου του βρέθηκε στις 28 Ιανουαρίου μέσα στο σπίτι της στο Μπεσάν της βόρειας Γαλλίας. Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές και αρχικά είπε ότι την βρήκε νεκρή την 29χρονη επιστρέφοντας από τα ψώνια του στον φούρνο. Υποστήριξε μάλιστα ότι μάλλον επρόκειτο για απόπειρα κλοπής που δεν πήγε καλά, επειδή έλλειπε από το σπίτι ένας κουμπαράς, σύμφωνα με τον εισαγγελέα Γκιρέκ Λε Μπρα.

Η αστυνομία ωστόσο, από την έρευνα που έκανε, απέκλεισε αυτήν την εκδοχή. Διαπίστωσε παράλληλα ότι ο άνδρας διατηρούσε μια «ερωτική σχέση εξ αποστάσεως» με μια γυναίκα, της οποίας αγνοούσε την πραγματική ταυτότητα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, που αποκάλυψε την υπόθεση, το πρόσωπο αυτό διατηρούσε σελίδα στο Facebook με το όνομα «Μπεατρίς Λερού, έμπορος στη Βρέστη».

Η «ερωμένη» ήταν ανύπαρκτη: την είχε «δημιουργήσει» ένας απατεώνας που κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει από τον άνδρα το ποσό των 2.200 ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο απατεώνας αυτός βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του, ελπίζοντας ότι θα έβγαζε από τη μέση το εμπόδιο για να συνάψει σχέση με την ανύπαρκτη «Μπεατρίς».

Κατά μέσο όρο διαπράττεται στη Γαλλία μία δολοφονία γυναίκας κάθε τρεις ημέρες. Το υπουργείο Δικαιοσύνης κατέγραψε 94 δολοφονίες γυναικών το 2023.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button