Επικαιρότητα

«Αν ο Μακρόν πάει στο Κίεβο ας πάρει μαζί του …πολλά εσώρουχα!» – Galaksias.com

«Παθολογικό δειλό» χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Dmitry Medvedev. Και αυτό επειδή ακύρωσε τελικά το ταξίδι του για το Κίεβο. Το γραφείο του ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Μακρόν στην Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή «τις επόμενες εβδομάδες». Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την τρίτη καθυστέρηση της επίσκεψης του Γάλλου ηγέτη στην Ουκρανία. Ο Μακρόν είχε αρχικά προγραμματίσει να επισκεφθεί το Κίεβο για να υπογράψει μια διμερή συμφωνία ασφαλείας τον περασμένο μήνα, αλλά το έγγραφο κατέληξε να υπογραφεί κατά το ταξίδι του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο Παρίσι.
«Ο Μακρόν ετοιμάζεται να επισκεφθεί το Κίεβο; Αλλά είναι ένας δειλός!». Ο Μεντβέντεφ ανάρτησε στα γαλλικά στο X (πρώην Twitter), συνιστώντας στο γραφείο του Μακρόν να ετοιμάσει «αρκετές αλλαγές εσώρουχων» και να προετοιμαστεί για μια «έντονη βρώμα».
Ο Μεντβέντεφ ισχυρίστηκε ότι αρχικά έγραψε το μήνυμα το πρωί, αλλά τη στιγμή που αποφάσισε να το δημοσιεύσει – ο Γάλλος Πρόεδρος είχε ήδη αποφασίσει και είχε αποσυρθεί από την προγραμματισμένη επίσκεψη. “Φτωχή Γαλλία!” κατέληξε ο ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button