Επικαιρότητα

Μυστικά και ψίθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες – Κάτι δεν πήγε καλά μετά το χειρουργείο, λένε τώρα για την πριγκίπισσα – Galaksias.com

Ισπανίδα δημοσιογράφος επικαλείται πηγή «μέσα από το παλάτι» και ρίχνει… λάδι στη φωτιά των φημών για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας – Οργιάζουν τα δημοσιεύματα

Την ώρα που το παλάτι του Μπάκιγχαμ τηρεί σιγή ιχθύος για το τι συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι καλά πληροφορημένες λένε πως τα πράγματα είναι δύσκολα και σοβαρά.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι ελάχιστες και μετρημένες αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει καλά μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και πως δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Ωστόσο, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα: «Η Κέιτ έχει κάτι πολύ σοβαρό και το κρύβουν»

«Η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο… κάτι κρύβουν». Με αυτόν τον τίτλο ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στη βρετανική βασιλική οικογένεια και που έχει ταρακουνήσει τη Γηραιά Αλβιώνα.

Παρά το γεγονός ότι από το παλάτι, με ανακοίνωση, καθιστούν σαφές ότι η Κέιτ είναι καλά στην υγεία της μετά την επέμβαση και πως δεν υπάρχει κακοήθεια, ο δημοσιογράφος Μαρκ Ροσέ εξηγεί στο περιοδικό Madame Figaro ότι η κατάσταση είναι «πολύ σοβαρή».

Τη συγκεκριμένη θέση τη στηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου «Les Borgia à Buckingham» στο γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να μείνει για καιρό, μέχρι το Πάσχα συγκεκριμένα, μακριά από τα καθήκοντά της, τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, με το όργιο των φημών να πυροδοτείται και ορισμένα σενάρια να κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια και άλλα για δύσκολη μετεγχειρητική πορεία. Την ίδια στιγμή, το τι ακριβώς οδήγησε την Κέιτ στην επέμβαση μένει, επίσης, μυστικό, τη στιγμή που ορισμένοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι κάτι γυναικολογικό ή άλλη σοβαρή νόσος.

Το παλάτι, πάντως, αρνείται να δώσει λεπτομέρειες και διαμηνύει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά στην υγεία της.

«Η ανακοίνωση της εισαγωγής της στην Κλινική του Λονδίνου προκάλεσε σοκ, όχι μόνο επειδή πιστεύαμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση, αλλά και λόγω της διάρκειας παραμονής της στο νοσοκομείο και της ανάρρωσής της», επισήμανε στο Madame Figaro ο ειδικός σε θέματα βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Το παλάτι με διαφάνεια ανακοίνωσε την κατάσταση του βασιλιά Καρόλου, αλλά όσον αφορά την Κέιτ, τα πράγματα είναι διαφορετικά», επισημαίνει ο Ροσέ, σχολιάζοντας και το γεγονός ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για τον προστάτη.

«Η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη. Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Διακινείται μία πεποίθηση που θέλει την πριγκίπισσα να έχει γυναικολογικό πρόβλημα. Αλλά αυτά είναι απλώς φήμες» συμπλήρωσε.

«Δεν πιστεύω ότι το παλάτι λέει ψέματα όταν διαψεύδει τα περί καρκίνου γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε» καταλήγει ο Ροσέ.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button