Επικαιρότητα

Βιασμός Βραζιλιάνας influencer από 7 άνδρες στην Ινδία – Περιγράφει στους followers της την φρίκη που έζησαν μαζί με τον σύντροφό της (vid)

Πίστευε πραγματικά ότι οι δράστες θα τους σκότωναν. «Δόξα τω Θεω που είμαστε ζωντανοί»

Οι ινδικές Αρχές συνέλαβαν 4 από τους 7 άνδρες που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό μιας Ισπανίδας influencer κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Ινδία με τον σύντροφό της. Όλοι οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι ύποπτοι θα συλληφθούν σύντομα, δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα The Indian Express ο αρχηγός της αστυνομίας της πολιτείας Τζαρκάντ, Ατζέι Κουμέρ Σινγκ, την ώρα που το ζευγάρι προσπαθεί να συνέλθει από την κτηνώδη επίθεση που δέχτηκε μέσα στη σκηνή του στην περιοχή Ντούμκα, κατά τη διάρκεια μιας περιήγησης στη χώρα με μοτοσικλέτες.

Η τοπική αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους δράστες της φρικτής επίθεσης που έχει σοκάρει τη διεθνή κοινή γνώμη και αναφέρει απλώς ότι απολογούνται στις Αρχές.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι που διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 200.000 followers, στον οποίο καταγράφει τα ταξίδια του σε διάφορες περιοχές του κόσμου πόσταρε ένα καινούργιο story το απόγευμα της Κυριακής, με το οποίο ευχαριστούν τον κόσμο για το κύμα συμπαράστασης και εκφράζουν την ελπίδα τους ότι οι ένοχοι θα συλληφθούν γρήγορα και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο Βισέντε και η Φερνάντα, όπως ονομάζονται τα θύματα της επίθεσης, αναφέρουν επιπλέον στο story τους ότι παρά τη φρικτή τους περιπέτεια γνώρισαν και πολύ καλούς ανθρώπους στην Ινδία. «Μη νομίζετε ότι η Ινδία είναι αυτό. Είναι μια μεγάλη χώρα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Όπως όλες οι χώρες έχει καλά και κακά πράγματα» αναφέρει στο βίντεο ο Βισέντε, με τη Φερνάντα να προσθέτει ότι οι Ινδοί είναι γενικά καλοί άνθρωποι και δεν πρέπει να γίνονται γενικεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ταξίδευε στην πολιτεία Τζαρκάντ της ανατολικής Ινδίας και είχε στήσει μια σκηνή στην περιοχή Ντούμκα για να διανυκτερεύσει το βράδυ της Παρασκευής όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα επτά ανδρών.

«Μας χτύπησαν και μας λήστεψαν, αν και δεν πήραν πολλά πράγματα γιατί αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν», είπε νωριτερα η 28χρονη σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

Μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε η γυναίκα είπε στους followers της ότι πίστευε πραγματικά ότι οι δράστες θα τους σκότωναν. «Δόξα τω Θεω που είμαστε ζωντανοί».

Σε ένα άλλο post, o σύντροφός της είπε ότι οι δράστες τον χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι με κράνος και ότι «το στόμα του έχει καταστραφεί». Οι δράστες απείλησαν και χτύπησαν άγρια τον άνδρα προκειμένου να φέρουν εις πέρας τα αρρωστημένα σχέδιά τους και μετά να τραπούν σε φυγή.
 

Ένα περιπολικό εντόπισε το ζευγάρι αργά το βράδυ της Παρασκευής μετά την επίθεση και τους συνόδευσε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Βισέντε και η Φερνάντα έκαναν τον γύρο της Νότιας Ασίας με τις μηχανές τους είχαν μόλις ολοκληρώσει την επίσκεψή τους στη Σρι Λάνκα πριν από το ινδικό σκέλος του ταξιδιού.

Η σεξουαλική βία κατά των γυναικών αποτελεί μάστιγα στην Ινδία, με τις γυναίκες από μειονοτικές φυλετικές κοινότητες να διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο. Τα ταμπού γύρω από τις καταγγελλιες σεξουαλικών εγκλημάτων και τα χαμηλά ποσοστά καταδίκης των υπόπτων συμβάλλουν στην επιδείνωση του προβλήματος.

 

Indian Express, Euronews, Daily Mail

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button