Επικαιρότητα

«Υλικά – Βιομηχανία – Μικροηλεκτρονική» στην τρίτη θεματική ημερίδα Έξυπνης Εξειδίκευσης στη Δυτική Ελλάδα

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει την τρίτη κατά σειρά ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στο πλαίσιο της εξειδίκευσης της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) στην Δυτική Ελλάδα, την Τρίτη 5 Μαρτίου  2024 και ώρα 9:30 το πρωί, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Αριστοτέλους 18), στην Πάτρα

Η θεματική ημερίδα αφορά το τρίπτυχο «Υλικά – Βιομηχανία – Μικροηλεκτρονική» και εξειδικεύει σε κρίσιμους τομείς όπως η καινοτομία για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Διαδικασία Επιχειρηματικής Ανακάλυψης έχει χαρακτήρα διαβούλευσης με στόχο την αποτύπωση και τεκμηρίωση της δυναμικής που εμφανίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας στην Δυτική Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς , επιχειρήσεις, Οργανισμοί Έρευνας και Διάδοσης Γνώσης καθώς και μεμονωμένοι πολίτες προκειμένου να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου https://forms.office.com/e/M8YjM4YPci. (Το πλήρες πρόγραμμα επισυνάπτεται σε άλλο αρχείο).

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν συγκεκριμένα ερευνητικά/καινοτομικά θέματα/έργα, για τα οποία εκτιμούν ότι θα προωθήσουν την οικονομική δραστηριότητα και την προοπτική ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα.

Με την θεματική ημερίδα ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος, καθώς θα ακολουθήσουν νέοι τομείς προς διερεύνησης, όπως Τουρισμός – Πολιτισμός – Δημιουργική Βιομηχανία”, “Περιβάλλον – Κυκλική Οικονομία”, “Αειφόρος Ενέργεια “.

Δείτε το πρόγραμμα

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button