ΑθλητικάΕνημέρωση

«Εάν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ περάσει στον τελικό του Conference League, θα γίνει στην Τσεχία και όχι στην Αθήνα» – Galaksias Portal News

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Βέλιμιρ Ζάετς αποκάλυψε πως σε περίπτωση που η κροατική ομάδα φτάσει στον τελικό του Conference League αυτός θα αλλάξει έδρα και αντί της Αθήνας θα γίνει στην Τσεχία.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες είναι ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο Conference League και αποκάλυψε πως σε περίπτωση που οι Κροάτες φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, τότε αυτός θα αλλάξει έδρα.

Συγκεκριμένα αντί για την Αθήνα και την «OPAP Arena» η Ντινάμο θα παίξει στην Τσεχία και ο λόγος έχει να κάνεει με τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια στα οποία συμμετείχαν οι οπαδοί του συλλόγου, τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό.

Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

To άρθρο Αποκάλυψη Ζάετς: «Εάν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ περάσει στον τελικό του Conference League, θα γίνει στην Τσεχία και όχι στην Αθήνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button