ΑθλητικάΕνημέρωση

Άνετη επικράτηση για τους Κρητικούς – Galaksias Portal News

Ο ΟΦΗ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κέρδισε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο και έβαλε σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους Ηπειρώτες αναφορικά με την παραμονή τους στην Super League.

Ο ΟΦΗ πρόσφερε γκολ και θέαμα σε όσους φίλους του θέλησαν να δουν από κοντά το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με τους Κρητικούς να παίρνουν μια εμφατική νίκη με σκορ 4-0.

Ο Αντριάν Ριέρα στο 10΄έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, με τον Μπακού στο 45+4 να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Μάλιστα στο 26΄ο Ροντρίγκο Εραμούσπε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τίποτα από την αναμέτρηση. 

Κάπως έτσι το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει άλλα δυο τέρματα, με τον Ισέκα στο 58΄και τον Ριέρα να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 86΄.

Με αυτό τους το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 και δείχνουν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

 

To άρθρο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Άνετη επικράτηση για τους Κρητικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button