Επικαιρότητα

Ο Χατζησάββας λύτρωσε τον Ιαλυσό! – Galaksias.com

Για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Ιαλυσός πήρε μια παλικαρίσια νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας με 1-0. Ο Χατζησάββας λύτρωσε τον Ιαλυσό. Το επόμενο παιχνίδι των Τοξοβολων είναι εκτός έδρας και θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ Κορίνθου.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ιαλυσό στο παιχνίδι ήταν στο 3′ εξαιρετική μεταβίβαση του Αθανασίου για τον Κάμπα από δεξιά, αυτός απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, επιχείρησε μια σέντρα-σουτ που κατέληξε λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα στο 18′ λεπτό με τον Κοντογιάννη να βγαίνει από αριστερά, σεντράρε για τον Χίσο που πλάσαρε στην κίνηση και ανάγκασε τον Τσιγάρο σε διπλή επέμβαση.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Ιαλυσός προηγείται με τον Χατζησάββα. Έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού ξάφνιασε τον Κουμή και έγινε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Θύελλα Ραφήνας έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή (2η κίτρινη) του Μαντζώρου, διότι σταμάτησε αντεπίθεση με τον Εμπουμπα.

Ιαλυσός: Παναγιώτης Σπάρταλης: Τσιγάρος, Καραγεώργης (71′ Τερζιου), Χότζα, Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Εμπουμπά, Χατζησάββας (79′ Χατζηνικολάου), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης(88′ Ραπάι)

Θύελλα Ραφήνας: Νίκος Μεσολόγγης: Κούμης, Φύτρος, Φλώρος (54′ Παρασκευόπουλος), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (83′ Ντολλανι) , Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Αγγελής ( 67′ Σανι), Γκούμας, Χίσο

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button