ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ολλανδός διαιτητής Άλαρντ Λίντχουτ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Galaksias Portal News

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Άρης).

Ο Ολλανδός διαιτητής, Άλαρντ Λίντχουτ όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκό, που θα γίνει την στην Τούμπα (14.02.2024 / 19:30).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ροζιέρ και Πάτρικ, τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη.

Ο 36χρονος διαιτητής ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023 στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25 Μαρτίου 2021 ήταν στο Ελλάδα – Κύπρος 0-0 για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Ελπίδων.

Στον άλλο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας (Παναιτωλικός-Άρης) που θα γίνει την Τρίτη (13.02.2024 / 19:30) διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μεϊντάνα, τέταρτο τον Ανδρέα Γκάμαρη, ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Ολλανδός διαιτητής Άλαρντ Λίντχουτ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button