ΑθλητικάΕνημέρωση

Το ΣΕΦ είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Eurobasket

Το ΣΕΦ είχε την δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις δυο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών στο Eurobasket, αφού στον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στην Τσεχία συγκεντρώθηκαν 12.439 φίλαθλοι.

Συγκεκριμένα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Eurobasket, στην αναμέτρηση Ελλάδα – Τσεχία, συνολικά 12.439 φίλαθλοι έδωσαν το παρών, αριθμός αρκετά μεγάλος.

Ως εκ τούτου το ΣΕΦ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε την δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα παράθυρα, δείγμα του ότι ο κόσμος αγκάλιασε την νέα αρχή στην Εθνική μπάσκετ.

Μάλιστα οι θεατές δεν έμειναν απογοητευμένοι, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με σκορ 726-4 τους Τσέχους και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της.

 

Για την ιστορία στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τουρκία με τους  13.300 θεατές στο «Σινάν Ερντέμ» στον αγώνα απέναντι στην Ισλανδία.

 

To άρθρο Το ΣΕΦ είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Eurobasket δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button