Τρόπος Ζωής

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο Αραβανή – Galaksias Portal News

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λαζάρης, που διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λαζάρης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου της.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό εδώ και έναν χρόνο, ενώ και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στις 20 Νοεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της, παρουσία των τριών παιδιών που έχει από τον πρώτο του γάμο.

Εκείνη είπε το ναι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμία τους είναι το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνουν και θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του γιου τους.

Τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο Σπύρος Λάζαρης θέλουν να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, στο αγαπημένο τους νησί που δεν είναι άλλο από τον Πόρο, όπου δραστηριοποιείται και ο 43χρόνος επιχειρηματίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button