Επικαιρότητα

Ήττα-αυτοκτονία (76-77) από τη Νίκη Αμαρουσίου για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Λίντο

Έχασε το ροζ φύλλο αγώνα μέσα από τα χέρια του…

Σε μια αναμέτρηση με αρκετές ανατροπές στο σκορ, το Ηράκλειο ΟΑΑ γνώρισε την ήττα με 76-77 από τη Νίκη Αμαρουσίου στο Λίντο, για την 20η αγωνιστική της National League 2.

Το σύνολο του Αλέξανδρου Πετράκη είχε κακή απόδοση στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να είναι στο -7 με τη συμπλήρωση των 20 λεπτών (38-45), εντούτοις έδειξε άλλο πρόσωπο μετά την ανάπαυλα, κατάφερε να φέρε τούμπα το σκορ και να προηγηθεί μέχρι και με 9 πόντους διαφορά (35′), κάτι που δεν κατάφερε να διαχειριστεί, με τα χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη να είναι αυτά που επέφεραν την ήττα.

Παρόλ’αυτά, δεν υπήρξε διαφοροποίηση στην βαθμολογία, αφού παρέμεινε στην 9η θέση (7-13), ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον ΑΟ Πεύκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Χολαργό (72-81).

Με δύο αναμετρήσεις να απομένουν, το Ηράκλειο ΟΑΑ θα ταξιδεύει την επόμενη Κυριακή (24/3, 17:00) στην Αθήνα για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Ερμή Αργυρούπολης, τη στιγμή που για την ομάδα του Πετράκη, στόχος αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία μέσω play-out.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button