ΕνημέρωσηΠολιτική

Διπλό φάουλ Παρασκευαΐδη – Είμαι υπέρ της διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ – Galaksias Portal News

«Έκανε διπλό φάουλ. Δεν ήταν μόνο η δήλωση. Προσωπικά εκτιμώ ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην πολιτική και ιδεολογική πολιτική, τακτική θέση αλλά και ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να γίνει τάχιστα. Και αν αυτό δεν γίνει, αν ερωτηθώ θα πω (σ.σ. στον αρχηγό του κόμματος) να διαγραφεί» ανέφερε στην ΕΡΤ η Κατερίνα Μπατζελή, στέλεχος του κόμματος, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ερωτηθείσα σχετικά για το ποια είναι εν τέλει η στάση του ΠΑΣΟΚ γύρω από το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, η κα Μπατζελή τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε μέχρι τώρα, βάσει της τακτικής επικοινωνιακής της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με αυτό το θέμα. Διότι ακόμα νομοσχέδιο πλήρες δεν έχουμε δει. Έχουμε ακούσει με πολύ μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη, όμως λεπτομέρειες δεν έχουμε δει, οπότε ό,τι λάβαμε έτσι απαντήσαμε.

«(…) Από το 1982 έχουν γίνει πολύ μεγάλες αλλαγές για τη μοιχεία, τις αμβλώσεις, ενδοοικογενειακή βία, τον πολιτικό γάμο.

(…) Δεν περιμένουμε εμείς ως ΠΑΣΟΚ, η Εκκλησία να διαμορφώσει άλλο πολιτικό λόγο σε ένα πολύ πιο ευαίσθητο θέμα όπως το σημερινό.

Γι’ αυτό λοιπόν κινούμαστε και λέμε ότι εμείς, βάσει αρχής, θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο αυτό.

(…) Υπήρχαν προβληματισμοί από 4 – 5 βουλευτές. Δεν είναι παραπάνω, και είναι κυρίως για την παρένθετη μητέρα ή για τη γενετική υποβοηθούμενη γενετική, για τον τρόπο με τον οποίον αυτή πρέπει να κατοχυρωθεί ή να μη δημιουργούνται παράπλευρες απώλειες».

To άρθρο Μπατζελή για ομόφυλα ζευγάρια: Διπλό φάουλ Παρασκευαΐδη – Είμαι υπέρ της διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button